Grafisk design

Unik visuel markedsføring

Grafisk design

Markedsføring gennem flyere, bannere, brochurer, postkort og plakater er en effektiv måde at nå ud til forbrugerne.
Med det rigtige grafiske design kan du fange opmærksomheden ved første øjekast med klare og farverige billeder, der på meget lidt plads kan fortælle en hel historie.
Vores grafiske designs er kendetegnet ved, at de fanger øjet og skiller sig ud fra mængden.

Faglært grafiker

Uddannelse er vigtigt, på uddannelsen lærer man om farvepsykologi, gestaltlove, designprincipper, og designelementer.

Rapport

Med alle designs hvad end det er hjemmeside design, grafisk design, eller andet, modtager kunden en rapport som dokumenterer processen fra start til slut.

Pakkeløsninger

Skal du have lavet mange forskellige typer grafisk design? Kontakt os idag og få en pakkeløsning, så i får et ensartet udtryk på diverse platforme.

Respekt for processen

Din virksomhed i fokus

Ved at vælge de rigtige proportioner, billeder og farver kan du skabe en særlig stemning for modtageren, så dit budskab og virksomhed huskes.
Vi lytter til dine ønsker og guider fagligt til den bedste opsætning og design af for eksempel flyer eller plakat.
Kontakt os for en samtale om dit projekt.

SYNTES DU GODT OM HVAD DU SER?

Mine grafiske designs er velovervejede ned til detaljen og bliver skabt på baggrund af dybdegående research og analyse af marked og målgrupper, så designet passer til din virksomheds overordnede vision for markedsføring.

Jeg mødes med mine kunder personligt og leverer altid en rapport sammen med det endelige produkt, så du kan se det analytiske arbejde, som designet er skabt ud fra. Tøv ikke med at kontakte mig for at høre mere om mine metoder. – Jimmy Kaltoft Andersen