Konceptuelt design

Kommuniker et stærkt budskab

Konceptuelt design

Det er lidt af en floskel, men ikke desto mindre sandt, at et billede kan sige mere end tusind ord.
Konceptuelt design kan gennem et billede fortælle en hel historie og sætte modtageren i en særlig stemning gennem udtryksfulde og stærke motiver.
Koncept design egner sig derfor godt til cover design, både som bogdesign, album cover og plakater.

Composite

Composites er kunsten at få flere forskellige billeder til at ligne ét billede, og på den måde skabe en ny og anderledes stemning.

Fotomanipulation

Fotomanipulation er ofte surrealistisk, man tager altså et foto og manipulerer det for at skabe et helt nyt udtryk, eller budskab

Fotoretouch

Fotoretouch er en form for billederedigering, hvor man optimerer elementet/elementerne, ved bla. at fjerne kosmetiske ubalancer.

Sæt stemningen

Udtryksfulde billeder

Ved at vælge de rigtige proportioner, billeder og farver kan du skabe en særlig stemning for modtageren, så dit budskab og virksomhed huskes.
Vi lytter til dine ønsker og guider fagligt til den bedste opsætning og design af for eksempel bogomslag eller plakat. Kontakt os for en samtale om dit projekt.

SYNTES DU GODT OM HVAD DU SER?

Da koncept design har særligt fokus på det æstetiske udtryk henvender denne designform sig til virksomheder, som vil formidle et stærkt budskab på en anderledes måde, samt den kreative branche som forlag, museer og musikere.
Da hver opgave er forskellig og nogle projekter mere tidskrævende end andre, har vi ikke en fastsat pris på hvert produkt, så kontakt os endelig, så vi kan høre om dit projekt, og vi kan finde frem til en aftale.